Skip to main content

Vergaderen

Wanneer je aankomt bij Huize Leeghwater, ervaar je onmiddellijk de rust en energie. Op een steenworp afstand van Amsterdam en toch midden in het prachtige Werelderfgoed landschap van de Beemster is onze unieke locatie gesitueerd. De landelijke omgeving en prachtige natuur staan garant voor inspirerende bijeenkomsten, prikkelt de creativiteit en nodigt uit om geijkte kaders los te laten en je open te stellen voor het nieuwe. Tussen de vergaderingen door kun je even de benen strekken en een bezoekje brengen aan onze biologische moestuin, de imkerij of de schaapskudde.

De ruimte op de begane grond heeft plaats voor circa 16 personen en de grote ramen bieden een ruim uitzicht op de groene omgeving. In het voorjaar en de zomer kunnen de schuifpuien naar het terras open, zodat buiten meer naar binnen komt. De prachtige ruimte op de eerste verdieping wordt gebruikt voor een ‘kick-start’ sessie en kan eventueel als break-out room gebruikt worden.

Desgewenst kunnen de deelnemers vooraf een korte sessie Chineng Qigong of een ‘ademcirkel’ doen, welke begeleid wordt door een ervaren teacher en coach.

Vanaf de A7 (afslag Purmerend Noord) is de locatie binnen 5 autominuten te bereiken.

De duurzaamheid van onze faciliteit wordt weerspiegeld in het gebruik van materialen, ingrediënten en energie.

Neem contact op

Faciliteiten

Tijdens een belangrijke vergadering training of bijzonder event moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden die zekerheid en we doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Dat is het verschil dat wij proberen te maken!

Op het terrein kan gratis geparkeerd worden. In de vergaderruimte kunnen, afhankelijk van uw wensen, diverse vergaderopstellingen gemaakt worden. In de ruimte is een koffie- en thee faciliteit. Er is draadloos Wifi en desgewenst is een Digibord beschikbaar. Overige wensen worden in overleg besproken. 

Er zijn 4 luxe twee-persoons studio’s beschikbaar voor deelnemers, die willen overnachten.

Ga naar verblijven

Onze keuken

Gezond en lekker eten vinden wij erg belangrijk. Onze keuken draait dan ook om de moestuin en boomgaard. Als wij uw lunch, diner of een gezonde snack tijdens een break verzorgen, maken wij gebruik van biologische en vegetarische (streek-) producten. Als het seizoen het toelaat, dan betrekken wij deze uit onze eigen moestuin. U kunt ook na afloop van uw vergadering laten verrassen met een heerlijk diner of gewoon een gezellige borrel in de tuin. Als het weer het toelaat kunt u ook onder begeleiding van onze kok zelf uw pizza maken in de houtgestookte pizza-oven in de moestuin.

Tarieven

Voor het gebruik van de vergaderfaciliteiten rekenen wij een bedrag van € 250 per dagdeel (ochtend, middag of avond).

Tevens bieden we een vergaderarrangement aan voor €15 per persoon, welke bestaat uit onbeperkt diverse koffiesoorten, biologische thee, water, vlierbloesemlimonade en een gezonde snack. Wilt u van een uitgebreid lunchbuffet genieten met uw collega’s? Wij verzorgen het graag voor u. De kosten zijn € 25 per persoon. Lekker dineren na afloop kan natuurlijk ook. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn.

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of wilt u een reservering plaatsen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen met Nathalie kan natuurlijk ook via 06 266 449 94

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.