Skip to main content

Over ons

Op 5 december 2019 begon na een jarenlange zoektocht naar een geschikte locatie onze droom. Wij, Nathalie & Gertjan en onze zoons Tim en Zeeger wisten precies wat wij wilden. Het ontvangen van gasten in één van onze vier heerlijke studio’s en hen verrassen met zelf bereide biologische maaltijden,waarvan de ingrediënten veelal uit onze moestuin en boomgaard komen.

Bij alles wat wij doen en ontwikkelen staan de natuur en het duurzaam omgaan met de omgeving centraal. Dat vind je dan ook terug in de wijze waarop de accommodaties zijn gebouwd, de energievoorziening (warmtepompen), het aanplanten van 4.000 bomen en struiken en de vegetarische en biologische producten die wij gebruiken voor onze gasten en niet in de laatste plaats de imkerij.

Ons ultieme doel is uiteindelijk om in hoge mate zelfvoorzienend te zijn en inmiddels zijn we hard op weg om dat doel te bereiken.

Verblijf bij ons

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of wilt u een reservering plaatsen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen met Nathalie kan natuurlijk ook via 06 266 449 94

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.