Skip to main content

Body & Mind

Body & Mind is een verzamelnaam van ontspannende activiteiten met een holistische inslag: het besef dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn, dat er een wisselwerking is tussen lichaam en geest en dat die wisselwerking – mogelijk – zelfs verder gaat dan de tastbare wereld. Bij Body en Mind is er aandacht voor ademhaling, concentratie, meditatie, coördinatie en flexibiliteit.

De oorsprong van Body en Mind vinden we in het verre oosten, deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Neem contact op

Chineng Qigong

Dit is een Chinese bewegingsmeditatie en is geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige oefeningen stimuleren je energie (qi) en maken je ontspannen en krachtig. Met rust in je hoofd bepaal jezelf de richting in je leven; fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal.

Massage

Een ontspanningsmassage is een algehele gezichts- en lichaamsmassage, waarbij lichaam en geest tot rust komen. De bloedcirculatie wordt meer op gang gebracht waardoor (gespannen) spieren beter worden doorbloed.

Er is een snellere afvoer van afvalstoffen, hetgeen helpt bij het ontgiften van het lichaam. 

Ademwerk

Als ademcoach leer ik je vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten.

Het vraagt om moed, doorzettingsvermogen en vertrouwen om door te ademen in alles wat aan de oppervlakte komt. 

Sauna

Heerlijk nagenieten van de fietstocht doe je in de sauna. De sauna is slechts enkele stappen vanaf de studio in een tuinhuis.  Vanuit de sauna kijk je uit over de landerijen. Reserveer deze sauna tijdig, handdoeken zijn aanwezig. De tarieven zijn €25,- voor 1,5 uur. Elk volgend uur is €7,50.

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of wilt u een reservering plaatsen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen met Nathalie kan natuurlijk ook via 06 266 449 94

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.