Skip to main content

Verblijven in Huize Leeghwater

Hoeveel beter voel jij je niet na een heerlijke nachtrust? Uitgerust aan een nieuwe dag beginnen.. Aan het comfort van onze studio’s zal het zeker niet liggen. De 2-persoons suites zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Fantastische box-springs, een kitchenette en een ruime en fijne inloopdouche met biologische verzorgingsproducten. In de kitchenette is een koelkast, een 2-pits inductie-kookplaat en oven. Tevens staat er een Nespresso koffiemachine en waterkoker. Vanuit de studio kijk je uit over een landerijen naar één van de forten van de Stelling van Amsterdam. Je kunt ’s ochtends lekker genieten van je ontbijt op je eigen terras. Zie prijslijst voor alle extra’s.

We hebben de beschikking over vier 2-persoons studio’s. Deze zijn ingericht met een eigen thema welke gebaseerd zijn op de vier elementen. Aarde, Water, Vuur en Lucht. Bij de bouw zijn duurzame materialen gebruikt. Voor een meerprijs van €12,50,- p.p. bestaat de mogelijkheid om op de kamer te ontbijten. Het ontbijt bestaat uit fruit, verse eieren, appelsap, biologisch brood en meer lekkernijen. Tevens kan de sauna in het tuinhuis geboekt worden voor €30,- (1,5 uur). Een koude douche en daarna heerlijk ontspannen met een boek op de ligbedden in het tuinhuis met uitzicht op de landerijen. De schoonmaakkosten bedragen €15,- per verblijf onafhankelijk van de duur. Voor de feestdagen hanteren wij andere tarieven, je kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Studio Aarde

Het element “Aarde” zorgt voor een stevig fundament, stabiliteit en weerstand. Het is een vrouwelijk element met kalme, harmonieuze en beschermende eigenschappen. Deze kenmerken vind je terug in de stijl en inrichting van deze studio. Lekker uitpuffen van de fietstocht in de heerlijke fauteuils en nog nagenieten van een prachtig uitzicht op de landerijen. Of maak je nog een wandelingetje over het terrein en bezoekje naar de bijenstal?

Boek deze studio voor €155,-.

Studio Water

Het element “Water is een krachtig en tegelijk ook zacht element. Het is vloeibaar en moet stromen. Het element is gelinkt aan je emoties en gevoelens, die je helpen je op je gemak te voelen door mee te bewegen in datgene wat er gebeurt. Met deze aspecten hebben wij bij de inrichting zoveel mogelijk rekening gehouden. Neem een heerlijke en verkwikkende douche na een lange wandeling in de uitnodigende inloopdouche en plof dan neer met een mooi boek of geniet van de ondergaande zon in de moestuin.

Boek deze studio voor €155,-.

Studio Vuur

Het element “Vuur” is het krachtigste element van de 5 elementen. Ons ‘innerlijk vuur’ bestaat uit ons enthousiasme, passie, assertiviteit, wilskracht en energie. Vuur is afhankelijk van de andere elementen om te kunnen bestaan. Het heeft brandstof nodig (aarde) en zuurstof (lucht).

Als je deze studio betreedt, dan herken je het bovenstaande in de kleurstellingen en kunstobject. (Karin Claesson).

Boek deze studio voor €155,-.

Studio Lucht

Het Element “Lucht” zorgt voor nieuwsgierigheid en een wil om te leren. Mensen met veel eigenschappen van dit element zijn vaak creatieve denkers. Ze hebben snelle gedachten en kunnen daardoor makkelijk nieuwe ideeën bedenken. Uitdagingen of problemen worden licht opgenomen waardoor ze goed zijn in probleemoplossend denken. Het ontwerp en inrichting van deze studio staan dan ook geheel in het teken van deze kenmerken; ruim, licht en creatief. Geniet van een heerlijk ontbijt op je eigen terras!

Boek deze studio voor €155,-.

Sauna

Heerlijk nagenieten van de fietstocht doe je in de sauna. De sauna is slechts enkele stappen vanaf de studio in een tuinhuis.  Vanuit de sauna kijk je uit over de landerijen. Reserveer deze sauna tijdig, handdoeken zijn aanwezig. De tarieven zijn €30,- voor 1,5 uur. Elk volgend uur is €10,-.