Skip to main content

Adem je naar het koninkrijk van vrijheid

Onze ademhaling is een afspiegeling van hoe we leven. De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke als mentale klachten, zoals lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven. We voelen ons uit balans. Zoals we ademen, zo leven we. Als je ademhaling verandert, verandert je leven. Dit is de essentie van het bewust verbonden ademen als krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode.

Hier in het westen gebruiken we maar zo’n 30% van onze longcapaciteit. Wij leren je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Hierdoor komt er steeds meer zuurstof in je lichaam. Deze vorm van ademen opent de beperkte ademgebieden en verhoogt je energieniveau en laat al je cellen in je lichaam vibreren van leven.

Als ademcoach leren wij  je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig en wij je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Een ademsessie werkt op drie niveaus van bewustzijn: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door tijdens een ademsessie bewust, vol en diep te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen.

Je hoeft nergens naar toe, maar ook nergens bij vandaan. Wij nodigen je uit om jezelf precies op jouw tempo te ontmoeten. Wij gaan er van uit dat daar waar jij jezelf ontmoet, het leven weer gaat stromen en er bewegingsvrijheid ontstaat.

Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer rust, (levens)energie, helderheid en een diep vertrouwen in het leven ondervinden.

Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Dit ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent; hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit.

Dit is een kans om je bewust te worden van patronen die je beperken in je dagelijks leven. Vervolgens kun je deze patronen via ademhalingstechnieken loslaten en hierdoor een hernieuwd gevoel van vrijheid ervaren.

Deze sessie is bedoeld om kennis te nemen van de mogelijkheden die het Ademwerk voor jou kan opleveren.